torstai 19. marraskuuta 2015

Treenilöitä

Maanantai
- M-S : Pitkän tauon jälkeen kaukoja ja ai, että Jedillä oli hauskaa! Seisomisen sijaan Jedi halus pyöriä ympyrää, peruuttaa, tulla perusasentoon ja kaikki alusta. Eihän sitä voinut kun nauraa ja yrittää itse olla hiukan nopeampi..

Tiistai
- M-S : Huomattavasti parempia liikkeitä. Paljon vielä kyllä edistää eikä maahan meno ole aina samanlainen. Pitää siis maahanmenon tekniikkaa hioa vielä. Jedi jakso kuitenkin paljon paremmin odottaa palkkaa eikä tehnyt kaikkia temppuja "mikseinamitulemitäpitikääntehdäainäinkö??!!". 
- Perusasentojumppa: Liikettä eteen-taakse ja sivulle. Ajattelin tehdä yhden peruutusaskeleen, mutta Jedi päättikin peruuttaa viisi metriä täydellä vauhdilla.. No, ei voinu muutakun nauraa ja yrittää vielä rauhallisemmin itse. Käytettiin seinää apuna, mutta saatiin vain pari rauhallista peruutusta. Muualle liikkuminen onnistui paljon paremmin. Peruuttamisessa vire saisi olla vähän matalammalla, mutta muuten taas korkealla.. Vaikeeta!

Keskiviikko
- A : Ensin laatikolla 2o2o muistutusta, vaikka ei Jedi tätä kyllä olis tarvinnut.. Tehtiin nyt mekin kun muutkin. Takaperinketjuttamalla A alusta loppuun ja oli kuulemma täydellinen A! Ihmekös tuo kun onkin yksi Jedin lemppariesteistä. Hienosti otti kyllä kontaktin joka kerta. Samaa mieltä olen A:n täydellisyydestä. 
- Vauhtipätkä : Muutama hyppysuora loppuun kun aika oli niin rajallinen. Yksinkertainen tehtävä, mutta sitäkin kivempi, koska mulla oli taas mun Jedi tekemässä hommia. Ei tarvinnu paljon kyselllä, että mitäs tehdään vaan yhdessä tehtiin.

Pieniä juttuja, mutta oli kyllä hyvän mielen treenit. Hallissa oli paljon rauhallisempaa kuin viime kerralla, mikä selkeästi vaikutti Jediin hyvällä tavalla.

Torstai
- Kepit : Laitoin kuuteen keppiin verkot ja erilaisista kulmista ensin lähetyksiä. Vauhtia oli vähän liikaa, mutta hyvin Jedi haki kepeille. Välillä meni sieltä mistä ei pitänyt, mutta kunhan nyt meni ja ymmärsi edes koko "kepit" -käskyn. Muutaman kerran hypyn kautta ja yhtä hyvin haki.
- Rata : Halusin ottaa pitkästä aikaa vähän "pidemmän" pätkän, mutta kuitenkin helpon. Pysyy Jempan mielenkiinto yllä, kun saa juosta välillä täysiä. Leikittiin myös täysiä, koska mulla nousee käteen sininen kuhmu.. Radassa ei muuten ongelmaa, mutta putkiin lähetykset takkusi. Ei vaan irronnu ja sitten meinattiin olla törmäyskurssilla. 
- M-S : Energioita oli sen verran kulutettu, että Jedi jakso keskittyä muuhunkin kun lattian nuuskutteluun ja vinkumiseen. Olin ihan super yllättyny kuinka hyvin Jedi kesti toistoja. Hienot kaukot saatiin aikaiseksi.
- Perusasento : Loppuun vielä reippaat perusasentoon tulot. Reippaita, suoria.. Minä enemmän kuin tyytyväinen :)


Meille ainakin alkuviikko on ollut hyvinkin onnistunut treenien suhteen! Treenit jatkuu myös viikonloppuna kun saadaan Keke veli kylään. Varoitus. Kaksi hullua koira-akkaa liikenteessä.


2 kommenttia:

  1. Tuutko lauantaina koirakoutsin mätsäriin:) voitas siellä nähdä

    VastaaPoista
  2. ja laittelehan facessa kaveripyyntöä ;)

    VastaaPoista