keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Turhauttaa



Otettiin Paimenlauman haaste vastaan ja ensi viikolla julkasen sitten meidän liikuntapäiväkirjan! Oon yrittäny aina liikuttaa Jediä mahdollisimman monipuolisesti ja ainakin sen tunnin-puoltoista päivässä. Katsotaan sitten kuinka tavoitteet on täyttynyt tämän viikon osalta!

Olen myös pidemmän aikaa suunnitellut ruokapäiväkirjaa, mutta sitten unohdan aina sen täyttämisen..


Olen tässä viime päivinä toivonut, että voisin opetella puhumaan koiraa. Haluaisin niin sanoa tuolle pienelle, että voisitko joskus edes rauhottua ja kuunnella? Ei täällä valmiissa maailmassa mihinkään kiire ole, kerkeät kyllä näkemään ja haistelemaan muita koiria ihan tarpeeksi.. Vaikka kuinka ollaan harjoteltu luoksetuloa ja lähellä pysymistä niin se ei vaan edisty. Miten kerron tolle, että ei ole sallittua mennä muitten koirien luokse? Jos sen tietäisin niin antaisin itselleni palkinnon. Ruusukkeen ja pokaalin, ehkä myös kunniakirjan.

Eilen iltalenkillä laitoin Jedille uuden pannan ja hups vaan sehän lähti sen päästä. Jatkoin rennosti matkaa ihan niinkuin olisi maailman tavallisin juttu tuommonen pannan irtoaminen. Samalla kun panta irtosi niin irtosi kyllä kuulokin. Koira onnessaan vapaudesta ja kappas vaan otti hajun toisesta koirasta. Sehän oli kaksi sekunnin tuhannes osaa kun Jedi toisen koiran sitten löysi ja minä raahustin perässä, kun en tiennyt mitä siellä on vastassa. Huooooh.

Tiesin, että ei auta paljo houkuttelut, komentaminen tai mitkään muutkaan käskyt, koska Jedillä oli narttu siinä aivan silmien edessä. Ei muuta kun vauhdista koppi, hihna pannaksi, anteeksipyytelyt ja kotia kohti! 

Ja treenit jatkuu..


Tää on asia johon me oikeesti tarvitaan apua. Näitä tilanteita on vaan tullut liian monta ja kai se on Jedille itsestään selvyys jo, että muita koiria saa mennä noin vaan morjestamaan. Sehän on ihan parasta, joten mitenkäs saat sen käännytettyä pois siitä parhaasta asiasta ehkä toiseksi parhaan asian luokse? En vaan keksi mitään millä olisin se paras asia maailmassa!! Muutun koiraksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti