tiistai 28. huhtikuuta 2015

Miten tehdä koira onnelliseksi?

Helppo respeti (osittain) koiran onnellisuuteen: 

Lämmin, aurinkoinen sää (tämä oli se vaikein osuus)
Leikkikaveri (tai useampi)
Pelto
Metsä
Mieluisa lelu (tai useampi)


Vihdoinkin viimeiset jäljet talvesta on häipynyt ja metsät odottaa seikkailijoitaan. Ei tarvi miettiä, että päästäänkö kulkemaan tai tuleeko koiralle kylmä ja märkä lumihangessa. Nyt saa kirmailla vapaasti ilman liukastumisen pelkoa tai hankeen uppoamisen vaaraa, pois alta männynkävyt!


Aamulla paistoi aurinko niin lämpöisesti, että heti herättyä suunnattiin "maalle" ja metsään. Voi sitä riemun määrää kun saa kaverin kanssa painattaa tuhatta ja sataa pitkin peltoja, nuuhkia metsän tuoksuja ja tehdä ilohyppyjä kuin varsat konsanaan. Seurueesta yksi tykkäsi käydä myös vilvoittelemassa joka ikisessä lammikossa sillä välin kun me Jedin kanssa nautimme kevään lämmöstä..


Omat huolet ja murheet unohtuu välittömästi kun näkee koirien innon. Ja miten ne innostuukin aina niin pienistä asioista, kuten tänään tästä retkestä. Voi kun itselle saisi samanlaista innokkuutta elämään!


Itse olen sitä mieltä, että onnellinen koira on väsynyt koira. Suosittelen kokeilemaan reseptiä, koska meillä se ainakin toimi hyvin :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti