maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sotilas kokee kovia

Illala käytiin normaalisti nukkumaan, mutta aamulla ei noussutkaan normaaliin tapaan iloinen manssilapsi vaan kolmella jalalla etenevä totinen Jedi. Otettiin heti poika syyniin, mutta paljoa ei voitu vasenta takajalkaa tutkia kun kiljahduksen jälkeen toinen yritti purra. Tosi kipeänä siis oli!

Soitin välittömästi töihin, että saan lyhyemmän päivän, jonka jälkeen soitin vakkari lääkäriin. Aika saatiin sitten iltapäiväksi. Oli ikävä jättää Jedi yksin kotiin kun selkeesti oli niin kipee, mutta muutakaan ei oikein voinut. Tein sille kyllä pehmoisen pedin peitoista olkkariin ja vettä suoraan naaman eteen. Työpäivän aikana kerkesin käymään kaikki kauhuskenaariot läpi, tottakai. Kotona odotti vieläkin kipeämmän oloinen Hiiwiö. Iloisesti kuitenkin häntä vispasi kun tulin kotiin <3

Lääkärissä varvasta ei saatu tutkittua ilman rauhotusta ja täytyhän se muutenkin kuvata, ja se ei onnistu todellakaan ilman rauhotusta. Kuvissa ei näkynyt oikeastaan mitään. Luojan kiitos koko varvas oli ehjä eikä siellä ollut mitään ylimääräistäkään. Varpaan sivusta löytyi pieni punainen jälki, ilmeisesti pisto/puremajälki, joka aiheutti turvotuksen sekä tulehduksen.

Hetken aikaa syliteltiin vastaanotossa, jotta Jedi hieman heräisi ennen kotiin lähtöä. Jedi sai tujut kipulääkkeet, kun ei suostunut ollenkaan varaamaan jalalle sekä lääkkeet kotiin. Kipulääkettä ja antibioottia seuraavan 10 päivän ajan. Nyt käydään pelkästään pissalenkillä kunnes suostuu varaamaan jalalle kokonaan. Muutenkin pitää varoa riehumista ja liukastumista. Toivottavasti paranee pian..

Olen hyvin onnellinen, jos päästään näinkin "pienellä" ja vaiva menee ohi. Aamulla oli kyllä sydäntä riipaisevaa katsoa, kun toista sattui niin paljon. Niin kovin rakashan tuo Hiiwiö on <3

Seuraavaksi alan ompelemaan haarniskaa, vaikuttaa sen verran tapaturma-alttiilta tapaukselta..

Sotilas toipumassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti