keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Juhannus -16

Tämä juhannus olikin vähän erilainen kuin aikaisemmat, koska se alkoi agilityllä! Jedin veli saapui torstaina Joensuusta (ehkä sen huoltajakin..), joten tilanne oli hyödynnettävä ja varattiin Tähtitekniikalta yksäritunti. Anna jaksoi meille tulla pitämään vielä yksärin, vaikka normaaleilla ihmisillä perjantai taitaa olla vapaa :D Hyvän tunnin pari tuntia pitikin! Jennan ja Keken lisäksi mukana oli myös rekkujen kasvis Päivi.

Tuon parin tunnin aikana tuli kyllä niin paljon tietoa, että en muista puoliakaan. Onneksi saatiin kaikki pätkät videolla ja niitä voi sitten vielä fiilistellä. Rata tuntui ensin alkuun haastavalta, mutta kun pilkottiin se osiin, niin se sujui hienosti ihan jokaiselta. Irrota sai ihan reilusti, mutta oli tekniikka pätkiä tasapainottamassa. Olis tehny mieli juosta koko rata läpi vielä lopuksi, mutta ei mopolla mahottomia.

Uutena asiana meille tuli vippaus, joka tehtiin vitoselle. Kokeilin ensin valssia, mutta eihän manssin perässä pysy kun on tollanen mukava vauhtisuora ensin. Vippaus onnistui oikein mallikkaasti parin harjoituskerran jälkeen ja aion kyllä ottaa sen treenattavaksi sekä käyttöön. Loistava pelastus tilanteisiin kun on pakosti myöhässä. Jedi tuli taas hienosti mukaan ohjauksiin, vaikka videolta katottuna oma tekeminen on kyllä aika räpiköimistä.


Oli kyllä niin jokaisen pennin pyöryläisen arvonen!

Tähtitekniikka järjestää syksyllä neljän kerran valmennusryhmän "Team Tähtiainesta", joka on kerran kuussa. Se sisältää lajitreeniä, fysiikkaa, kotitehtäviä ja henk.koht apua. Ei tarvinnut kauaa miettiä, että ilmottaudunko. Päätin myös, että en ota talvikaudeksi(kaan) vakkariryhmäpaikkaa. Ei vaan nappaa tällä hetkellä. Haluan mieluummin käydä reenimässä silloin kun huvittaa, ostaa irtovuoroja ja käydä sitten tuossa valmennusryhmässä. Mulla on nyt vaihe kun en halua sitoutua mihinkään :D

Jedi vietti juhannuksen mökillä, kun itse ajelin ympäri Pirkanmaata milloin missäkin. Sen verran oltiin yhdessä, että sain Jedin melkein järveen kastautumaan kokonaan! Hulluna se kyllä haki leluja vedestä kunhan ei mennyt vesi yli selän. Jedi kävi myös veneilemässä pariin otteeseen, mutta se ei ollut manssin mieleen. Ainakin vielä liian pelottavaa hommaa.

Lauantaina menin Jedin kasvattajan luokse katsomaan manssipentuja. Onhan ne suloisia, mutta ei vieläkään tullut pentukuumetta. Meillä on nyt Jedin kanssa niin  mukavaa, että en halua pilata sitä pienellä mansesterinterroristilla :D
Oma juhannus ei tosiaan tuntunut edes juhannukselta, vaikka en ollut edes töissä. Ensi vuonna vietän minäkin juhannukseni tiiviisti mökillä grillin vieressä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti