lauantai 2. heinäkuuta 2016

Hyttyssuihketta kainaloon


Mulla jäi Facesta joskus mieleen semmonen kuva, jossa luki lapsen sanomana "Miksei aikuiset tee koskaan mitään kivaa, vaikka ne ei tartte lupaa keneltäkään?". Kolahti vissiin hyvin, koska mieleen oon painunut se kuva. Itelle tuli ensimmäisenä mieleen, että aikuisena kaikki kiva maksaa. Koirien kanssa voi päästä kuitenkin aika halvalla ja Jenny keksikin hyvän idean. Lähdetään yölenkille! Eikä muuten tarvinnu kysyä keltään, että koska pitää tulla kotiin.


Harvinainen Manchesterinvesimagnustiärrieri!
Ajelin ensin Jennyn luokse, koska olin edellisenä päivänä käyny hakemassa sen rekuille kakskyt kiloo lihaa. Taisivat saada lihamössöö ennemmin kun jäisiä paloja.. Siitä sitten loputkin koirat autoon ja määränpäänä salaiset hiekkasärkät. Kello taisi olla siinä vaiheessa kymmenen.



Pitkää matkaa ei tarvinnu kävellä kun alkoi Kyrösmeri kohista. Ranta oli onneksi autio ja päästettiin kaikki ilo irti.

Tuikku ja Vilkkuhan menee järveen tosta noin vaan ja miten päin vaan. Jedi otti ilolla vastaan uimarit matalammasta vedestä ja haki palloja, kunhan ne ei menny niin syvälle, että selkä kastuu. Pari tuntia vierähti kepeästi koiria kuvaillen ja eväitä syöden. Tuikku kyllä yritti kovin päästä osingoille, mutta en kuitenkaan halunnut jakaa vähäisistä eväistä rekun kanssa.. Kaikki koirat oli ihan innoissaan rannasta ja mennä vouhottivat koko ajan. Yhdessä ja erikseen.



Me päästiin Jedin kanssa kotiin vasta kahden maissa. Autoille mennessä tehtiin vähä ylimääräistä lenkkiä, joten matka venähti. Silloinkaan ei ollut edes pimeää. Kömmähdysten takia pääsi kierrokset nousemaan omassa päässä, mutta tekisi kuitenkin mieli lähteä uudemman kerran matkaan! Fiksumpina sitten ens kerralla ;)



Kiitos Jenny seurasta! (ja uudesta bannerista :D)

1 kommentti:

  1. Uus banneri on nätti! Yölenkki on varmasti ollu myös koirien mieleen! (:

    VastaaPoista