tiistai 31. toukokuuta 2016

Summer plans


Viime kesän suunnitelmat.

Tykkään suunnitella ja haaveilla tulevaa, joten täytyyhän tällekin kesällekin olla suunnitelmia.


1. Epävirallisia kisoja

Rallyssa ja agissa haluaisin päästä epävirallisesti kisaamaan mahdollisimman paljon, että saataisiin hyvä varmuus syksyä varten. Silloin ainakin haluaisin startata virallisissa rallykisoissa. Näiden lisäksi ei missään nimessä unohdeta viehekisoja tai mätsäreitä!

2. Kepit, kontaktit

Meidän agitauko venähti pidemmäksi kun ensin ajattelin, koska se alkoi pari viikkoa ennen kesäkuuta. Hyvää on tehnyt! Nyt on kuitenkin treenilistalla alleviivattuna ja mustattuna kepit sekä kontaktit. Tämän kesän jälkeen en halua enää sanoa, että ne ei ole vieläkään kunnossa. Taisin sanoa näin myös viime kesänä.. Nyt on kuitenkin helpompi  päästä treenaamaan ja tällä viikolla laitetaankin suunnitelmat toteutukseen. 


3. Seikkailut

Tähän kesään kuuluu uusien paikkojen etsimistä, eksymistä keskelle metsää, luonnon ihmettelyä, yöllisiä lenkkejä ja spontaaneja reissuja! Tiedän heti yhden, joka on valmis toteuttamaan meidän kanssa vaikka nämä kaikki ;) Tunnistat itsesi kyllä.

4. Auringon ottoa ja rannassa kaivamista

Jedin pitää päästä mökille mahdollisimman usein kaivamaan rannanhiekkaa, koska se on parasta. Muiden vesileikkejä voi sitten seurata sivummasta. Viime kesänä en onnistunut saamaan Jediä uimaan, joten sekin projekti jatkuu.


5. Telttailu

Kuuluu pitkälti seikkailuihin, mutta tällä reissulla voidaan mennä polkuja pitkin.. Tänä kesänä ei useammasta syystä päästä vieläkään kiertamaan Karhunkierrosta, joten meille riittää yhdenkin yön reissu. Kunhan paikka on uusi ja seura hyvää.

6. Kavereita, koirakavereita..

Ei tarvitse selitystä.





Viime kesän ehdottomasti lempparein kuva :)

1 kommentti:

  1. Löysin ehkä maailman parhaan telttamestan ja hiekkarannan eilen! Te tuutte niin sinne joku päivä ;)

    VastaaPoista