keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Pantapaja



Innostuin joulun alla tekemään sormet rakoilla läjän pantoja. Tyylina tietysti paracord, koska se on niin pirun kätevä. Materiaalin tilasin Antassusta vähällä rahalla ja parin päivän odotuksella. 

Oikean puolen rivissä kaksi ylimmäistä pantaa on Jedille ja ne on oikeastaan tehty jo aiemmin syksyllä. Muut neljä väsäsin yhdessä illassa ja tarkoitus oli laittaa ne joulupaketteihin. Paketteihin ne päätyikin, mutta kuljetusongelmien vuoksi vasemman puolen pannat eivät ole vielä tavoittaneet omistajaansa omistajiaan. Vaaleansininen meni Jedin veljelle Kekelle ja ilmeisesti oli kovinkin mieleinen yllätys.



Paracordithan on ihan älyttömän yksinkertaisia tehdä jo ihan sen takia, että Youtubesta löytyy vaikka minkälaista videota erilaisista malleista jne. Itse en ajatellut alkaa ohjeita rustailemaan, koska löydätte sieltä videoiden maailmasta paljon paremmat ohjeet. Aikaa yhteen pantaan meni se 15 minuuttia, joten aika nopeasti saat koirallesi uuden pannan. Naruja löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja hinnatkaan ei päätä huimaa. Nämä pannat on n. 30 cm ympärysmitaltaan, niihin meni n. 6 metriä narua ja hintaa taisi tulla kaikkine tarvikkeineen pyöreästi 5 euroa.

Itse tein puolikurran samalla narulla, mutta siihenhän voi laittaa ketjunkin. Sitä en vaan jaksanut lähteä ostamaan, niin näin pääsin helpommalla. Huomaatte varmaan, että tämän työn keskeinen kriteeri on ollut helppous ja nopeus.. Mielestäni kiva lahja koiraihmiselle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti