lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lennokas lauantai

Tänään piti niin tehdä "meidän päivä kuvina". Arvaatte varmaan, että en sitte ihan muistanu kaikkea kuvata.. Aikamoinen haipakka päivä on kuitenkin ollut! Aamusta kurvattiin Tamskin tallille Nina Mesirannan hyppytekniikka kurssille ja sieltä vielä monen tunnin jälkeen hakuilemaan. Tällä hetkellä täällä vallitsee hyvin rauhallinen tunnelma..

7.30 Herätys, tai siis minä heräsin. Jedin kävin herättämässä vähän myöhemmin :D Ihan niinkuin lapsi olis!



8.00 Aamulenkin vuoro. Tällä kertaa päädyttiin vaihtoehtoon metsä+flexi. Sai vähän enemmän verryteltyä kinttujaan kun sai vapaammin juosta. Tuossa meidän metsässä kun en vapaaksi enää päästä. Meillä flexeily ei kuitenkaan tarkoita valtoimenaan juoksemista. Kaikki ohitukset lyhyessä hihnassa vierellä ja kontaktissa. Flexin kanssa on myös ihan kiva harjotella luoksetuloa/kontaktia kauempaakin. Aamulenkkiin kuului myös temppujen tekemistä ja kiipeilyä kiville/kannoille.


9.15 Treeninamien valmistusta. Tällä kertaa raaka-aineina oli possun ja kalkkunan jauhelihaa, pari kananmunaa ja juustoa. Sain todeta, että ei ollut se kaikista mieluisimmat namit.. Huoh.




Jedi jatko unia, koska aamupalaa ei herunut.. Olin vielä niin kiltti, että kannoin sen pedin keittiöön. Sai palvoa aurinkoa pehmeellä. En kyllä ihmettele miksi saatiin kyltti, jossa lukee "Täällä asuu hemmoteltu koira, ja hänen palvelijansa".


11.00-16.00 Oltiin Tamskilla hyppytekniikka kurssilla. Laitan siitä lisää huomenna tai maanantaina kun koko kurssi on käyty läpi. Oli oikein antoisa päivä, itselleni varsinkin taas pientä muistutusta.. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin!


17.00-19.00 Hakua ekaa kertaa. Jedille tehtiin vain "makkararinkiä", jossa sen piti juosta kahden ukon väliä ja syödä. Ei ollut kovin helppo tehtävä.. Selvästi ihmetytti, että miksi metsässä näin tehdään, eikö liikuta mihinkään? Tarvi tosi paljon kannustusta eikä ne namit ollu enää yhtään hyviä. Hei haloo, näitä samoja on syöty koko päivä?? Ensi kerralla sitten kunnon herkut mukaan, jos keksin mitähän ne olis.. Tällaisissa tilanteissa Jedi ei kyllä yhtään vierasta uusia ihmisiä, mutta sitten kun kadulla tulee vastaan niin ihan eri meno. En ehkä käsitä. Niinkuin kuvasta näkyy niin ite olin useampaan kertaan piilossa. Meneehän se lauantai-ilta näinkin!

Huomenna ei onneksi ihan näin rankka päivä. Alan olee itekki jo aika sippi. Hyvät yöt kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti