lauantai 1. heinäkuuta 2017

Ympäri ja pyöreesti

Kyllä ihminen voi sitten olla rutinoitunut. Lähdettiin tässä eräs ilta lenkille ja tuli jotenkin outo olo.. Outo olo tuli siitä, että kierrettiin lenkkiä väärään suuntaan! Kun asiaa enemmän ajattelin niin tajusin, että aina kun lenkille lähdetään niin kierretään myötäpäivään. En tiedä pitäisikö jo huolestua. Ehkä nämä arjen jykevät rutiinit pitävät mielen tasaisena muun pyörityksen ohessa.

Korviini on pikku hiljaa kantautunut kutsu kisakentille. Aika vaimea se on, mutta kisoihin ollaan reilun viikon päästä menossa. Hyppyrataa tosin vain, koska ei tartte edes kysyä keinun tilannetta. En ole antanut kisainnon nousta päähän, koska edelleen Jediä odottaa uudelleen mittaus sekä uhka pikkumaksiluokasta. Tänä vuonna ajattelin käydä Jedin mittaamassa jo niin saahan sen sitten tietää. Ihan vielä en ole päässyt ajatuksissani niin pitkälle, että olisin ratkaissut kisata vai ei kysymyksen, jos se pikkumaksiksi mitataan. Jos itseäni yhtään tunnen, niin en kyllä raaski tuota edes pikkumaksiluokkaan viedä.

Jos asiaa alkaisi enemmän spekuloimaan, niin olisihan se harmi. Nyt ollaan saatu tehdä treeneissä ihan mahtavia ratoja ja ollaan vaan enemmän yhdessä tekemässä. Jedin taidot on karttunut ihan huimasti ja mun jalkoja saa alkaa jopa himmailemaan! Jos taas alan meidän agilityä enemmän spekuloimaan, niin tuntuu ihan super makeelta kuinka taitava Jedistä on tullut. Sitä katsellessa voisi pakahtua onnesta. Ja niinhän mä oon pakahtunutkin! Kirjotan tätä ja lässytän välillä vieressä nukkuvalle manssille.

Ihan huippua on myös se, että ostin uuden auton. Nyt on mietinnässä häkkiratkaisu, vaikka vanha häkki mahtuu taakse. Se on iso ja hankala ja haluaisin kaiken heti. Vaihtoehtona olisi mittatilauksella tehty kaksiosainen häkki, jota ei voisi käyttää muuhun tarkoitukseen tai sitten ostaa kaksi vinoseinäistä häkkiä.. Kaksi haluan jo ihan sillä, että kaverin koirat kuitenkin kulkee mukana jonkun verran ja takapenkki pysyisi siistimpänä. Toinen syy on tietenkin se, että tassujenlisäystä on kuitenkin jossain vaiheessa tulossa.. Kaikki kommentit ja kokemukset siis otetaan ilolla vastaan!

Ai jotain asiaakin? Eipä tällä kertaa ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti