tiistai 2. toukokuuta 2017

Do something everyday that brings you closer to your goals

Unelmat toteutuu usein silloin kun emme odota niiden toteutuvan. Voisko noin sanoa tavotteidenkin kanssa, koska saavutin oman tavoitteeni ihan hups tosta noin? Tavoite ei ollut suuri, mutta lähtötasoni huomioiden luulin siihen menevän kauemmin aikaa. Päätin viime viikolla, että juoksen meidän neljän kilometrin pururadan kokonaan ja kun lähdin ensimmäistä kertaa yrittämään, niin sehän meni tosta noin! Ja vielä loppukirin kanssa. Seuralla taisi olla osuutta asiaan.

Kunpa kesän aikana saataisiin myös agilityn tavotteita yhtä hyvin nippuun. Huomasin, että mulle parhain tapa treenata on asettaa selkeä tavoite. Viimeksi ne oli kisat ja niitä kohden oli helppo tehdä töitä, koska sitä arvioi koko ajan omaa tekemistä ja tekemättömyyttä. Tiesin, mitä meidän pitää osata ja silloin oli myös helppo laatia treenisuunnitelmaa.

Kesäksi yllättäen suurin tavoite on keinu. Vähän toivon, että tämä pitkä tauko nollaisi tilannetta ja päästäisiin aloittamaan puhtaalta pöydältä keinulta. Keinusta nyt on jauhettu niin paljon juuri sitä itseään, että ilmoitan sitten kunhan se on valmis! Muita tavotteita asetin myös ja niihin sisältyy mm. kepeille takaaleikkauksia, erilaisia sisääntulokulmia ja häiriötä, kontakteille vauhtia ja varmuutta sekä itselleni uusia ohjauskuvioita. Eikä välttämättä edes uusia, mutta olisihan se kiva saada valssit ja pakkovalssit sujumaan. Näihin tarvitaan eniten sitä omaan takaraivoon liikeratojen takomista. Tällä hetkellä tuntuu, että kiepsautan saksalaisen tai kopterinkin helpommin kun valssin..

Ensimmäisestä kappaleesta saattoi päätellä, että meillä on myös kuntotavotteita! Lähinnä molempien peruskunnon kohotusta juoksulenkkien, mäkitreenien sekä hieronnan voimin. Jediä käytiinkin hieromassa tässä pari viikkoa sitten ja kyllä sekin kroppa huusi apua. Ranka vinksallaan ja takajalat kuonaa täynnä. Pienen piston koin sydämessä, koska eihän urheilija saa olla noin huonossa jamassa. Itse olen varmaan vielä huonommassa, mutta koira ensin.

Mun kroppa huutaa tällä hetkellä juoksemaan ratoja, mutta maltetaas nyt. Kaikki aikanaan ja loma tekee terää ja sitä rataa. Jedi on ainakin niin nauttinut näistä letkeistä päivistä ja pötköttää juuri siinä mihin aurinko paistaa tai missä on lämpösin peitto. Ollaan myös tehty pihahommia ja samalla muisteltu rallin liikkeitä. Saas nähdä nähtäiskö meidät kesäkuun alussa rallikisoissa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti