keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Hankalaa hommaa

Kisaaminen on hankalaa hommaa. Ilmottautuminen menee silmät kiinni ja än-yy-tee nyt jälkeen nappia painamalla, treenaaminenkin luonnistuu oikein näppärästi kun on The päivä tiedossa, kisoihin tarvittavat tavarat menee oikein luontevasti reppuun ja kisapaikalle on helppo suunnistaa. Etenkin, jos kisat on omassa kaupungissa. Kisakirjan vieminen ei helpompaa voisi olla ja rataantutustuminen käy leikiten. Koiran kanssa lämppäämään ja sitten lähtoviivalle. Tähän asti kaikki on helppoa, mutta ne omat ajatukset! Nyt tultiin siihen hankalaan hommaan.

Käytiin maanantaina juoksemassa yksi hyppyrata omalla kylällä. Ei edes jännittänyt, mutta silti oma fiilis oli erilainen kuin viime kerralla. Toisaalta silloin tiesin, että keinujen takia ei voida mitään edes saada. Tai oltaisiinhan me silloinkin voitu hyppyradalla nolla tehdä, mutta agiradat jotenkin rauhoitti mielen. Silloin olin tyyni ja itsevarma, radoilla ei ollut mitään, mitä ei oltaisi osattu. Ei nytkään ollut. Ajatukset ja mieli ei vaan pysynyt mukana. Lisäksi aika oli sen verran kullannut  muistoja, etten ottanut tarpeeksi huomioon Jedin kaasua. Se oli aikalailla koko ajan pohjassa.. Olisin tarvinnut lisää napakkuutta.

Hylly sieltä  radalta sitten kepeillä tuli, koska uusin ne ja Jedi innosta pinkeänä päätti käydä morjestaa tuomaria. Pitihän hänellekin käydä näyttämässä kuinka hauskaa manssilla voikaan olla! No hauskaltahan se näytti, kun manssi mennä viipottaa häntä huiskaten. Saatiin me yleisöönkin naurua, joten jonkinlainen tehtävä suoritettu. Ei se agility niin vakavaa ole ;) Siitä kun päästiin eteenpäin niin hutiloin yhden hypyn ja ohi meni. Tässä oli toinen kohta, jossa mun ajatukset ei ollu mukana. Muistutus siitä, että pidä ajatukset kasassa, ohjaa loppuun asti ja päättäväisesti.

Viimeinen suora hallin päästä päähän oli makee. Pieni epäilys, ettei oltais siihen pystytty, mutta me pistettiin pinkoen. Ei ainuttakaan pyörähdystä ja varmistelua suunnasta ja Jedi vaan juoksi suoraan maaliin.

Näistä kisoista opin sen, että ajatuksen tasolla mun täytyy valmistautua vielä paremmin. Pitää oma pää kasassa ja olla varma siitä, mitä tulen tekemään. Tehdä itselle selvät suunnitelmat, ottaa Jedin kaasu haltuun ja päättäväisesti viedä rata loppuun. Ei muuta kun seuraavia karkeloita kohti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti