maanantai 8. elokuuta 2016

No moro

Voihan kesä. Sinne meni ja hyvä niin. Mulla alkoi tänään syksy, koska koulu alkoi. Syksy tarkoittaa mulle aina uuden alkua ja oon oikeastaan odottanut sitä jo hetken aikaa. Kiitos siis, että olet täällä vihdoin!

Blogia ei ole tullut avattua hetkeen, mutta yleisön pyynnöstä antauduin. Kai tänne jotakin voi raapustaakin, koska ollaan me jotain tehtykin. Koko kesänä olen ottanut hävyttömän vähän kuvia. Jälkikäteen vois harmittaa, mutta antaa olla. Otan sitten kivoja syksykuvia!

Meillä oli suuret suunnitelmat viehetreenien kanssa, mutta eipä olla sinne asti ehditty sitten kuukauteen. Työt todellakin on haitannut harrastuksia. Sitä enemmän ollaankin keskitytty päälajiin, siis agilityyn.

Mähän sanoin tossa kesäkuun loppupuolella, että jos heinäkuun aikana ei kepit edisty, niin mut saa tulla muiluttaa. Onneksi ei tarvi ottaa turpasaunaa keneltäkään, koska ne on edistynyt! Wuhuu! Kuus keppiä ilman mitään apuja ja kakstoista menee parilla verkolla. Vauhtiongelmien kanssa ollaan painittu jonkun verran, mutta luotan syvästi siihen, että vauhtia löytyy kun tulee varmuutta. 12 kepillä vauhtia on ollut itseasiassa paremmin ja rytmi löytyy helpommin. Onhan siinä tietysti enemmän matkaa miettiä, että kuinkas sitä kroppaa käytetään.. Koko ajan olen yrittänyt panostaa erilaisiin kulmiin, mutta vielä pääpainotus on ollu siinä varmuudessa ja vauhdissa. Palkkauksen kanssa on ollut ongelmia kun yksin treenaa, koska etupalkkaa (lelua) hankala jättää, jos ryövääkin. Sitte kun ei jätä, niin vauhti hiipuu. Siispä appari on ollut monesti mukana.

Hallille saatiin uusi puomi, jonka pystyy yksinkin madaltaa helposti ja siinäkin ollaan päästy eteenpäin. Matalaa puomia hyvällä laukalla eikä Jediä oo jännittänyt yhtään. Tän kanssa haluan edetä rauhassa, ettei vaan tuu yhtään takapakkia. Sitä en jaksa enää.

Keinuakin aloteltiin! Pirusti kesken olevia projekteja :D Keinulla ensin tuttua banggamea, sitten asennon tarjoamista ja siinä keinun liikuttamista. Otin minipöydän avuksi, jotta sain yksin juoksutettua Jediä koko keinulla. Keinukin siis oli niin matallla kun sen sai, mutta vähän tuli liikettä. Eikä mitään jännitystä missään vaiheessa. Tämäkin projekti on sellanen, jossa pitää edetä hitaasti, koska yksikin virhe+manssin muisti=notgood. Eipä tässä kiire olekaan :)

Ollaan kisavalmiita ehkä keväällä 2017? Miksi sanoin sen ääneen?

Oikeesti harmittaa ihan hullusti kun ei olla päästy epiksiin. Ei edes rallyssa. Ja taas työ on haitannut harrastuksia.

Agin lisäksi ollaankin kulutettu ahkerasti mustikkametsiä ja koirapuistoa. Jedin mielestä kesä on varmasti ollut hyvä ja se riittää :)

Nykyinen pötkötysmaisteri. 
Tuleva uimamaisteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti