sunnuntai 14. elokuuta 2016

Manssitreffit -16

Eilinen lauantaiaamu valkeni sateisena ja harmaana. Mieli ei kuitenkaan ollut harmaa, koska tiedossa oli treffit manssien kanssa Vesilahdella!
Paikalla oli kolmisenkymmentä ihmistä ja mansseja saman verran. Ohjelmassa oli luentoja, doboa, rallya, tokoa, agia, taakanvetoa sekä tassuviehettä. Treffit järjestettiin yhden manssi-ihmisen kotona ja puitteet oli kyllä kohillaan! Iso, osittain aidattu piha, autotalli luennoille, paljua, saunaa, grilliä, majotus mahdollisuudet.. Olisihan siellä pidempääkin viihtynyt :)

Mekin oltiin ilmottauduttu moneen lajiin, mutta loppujen lopuksi ehdittiin osallistumaan vain tassuvieheeseen. Kaverin manssin kanssa jouduttiin lähtemään Hattulaan päivystykseen, koska huomattiin sillä olevan toinen anaalirauhanen ihan turvoksissa. Ei sitten uskallettu jäädä odottamaan viikonlopun yli mihin suuntaan ne lähtee kehittymään, joten sinnehän me sitten elliin ajettiin. Samalla kyydillä kun oltiin niin lähdin sitten kuskiksi ja seuraksi. Eläinlääkärireissulla vierähti kolmisen tuntia eli jonkun verran menetettiin treffiajasta.

Viereisellä pellolla juoksevat peurat aiheuttivat pienen jännitysmomentin, mutta kukaan ei tajunnu lähteä perään. Ei edes Jedi! Pidinkin sen aika tiukasti kurissa ja nuhteessa, mutta pääsi se kuitenkin rallittamaan muiden kanssa. Jediä vähän ahdisti kun yksi uros alkoi sitä liehittelemään. Eihän tuo tietenkään millekään haise kun palliton on. Jedi on kuitenkin hyvin tietoinen omasta miehuudestaan eikä halunnut ollenkaan urosten välistä rakkautta :D

Kaikki manssit tulivat oikein sopuisasti toimeen ja vältyttiin kahinoilta, mikä oli oikeastaan ihme kun parikymmentä terriä säheltää samaan aikaan. Tilaa oli selkeästi riittävästi kaikille niin jokainen sai sen oman tilansa. Porukkaan mahtui myös pari röyhkeää mummoa, joiden saaliiksi päivän mittaan kertyi banaaneja, muiden nameja, makkaraa, kanaa, munkkeja.. Manssimummot yksin tietää mitä kaikkea ne saivatkaan ahmia napoihinsa. Onneksi ihmisillekin riitti kuitenkin grillattavaa ja maha pinkeenä sai kotiin palata.

Päivä vierähti niin äkkiä eikä sadekaan haitannut kun oli varustautunut hyvin. Kyllä manssi-ihmisiä voisi useamminkin treffata ja Pirkanmaallakin alkaa olemaan jo hyvä määrä mansseja! :)

Treffien päätähdet taisivat olla tämä parivaljakko. 3 kk vanhoja manssipennejä aww<3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti