maanantai 4. huhtikuuta 2016

Treenihöpinää


Viimeistään nyt tää meno menee ihan hulluks, koska sain hallille avaimen ja voisin asua siellä 24/7. Aamu alotettiin kevyellä treenillä, tai siis yritin pitää sen kevyenä, koska Jedillä on takatassuissa nahkat rullalla. Ei menny meidän ajatukset taaskaan yksiin ja molemmissa takatassuissa on pienet haavat. Onneks ne on niin pienet, ettei ne haittaa liikkumista, mutta pidetään nyt agitaukoa tää viikko.

Hömpöteltiin putkia, keppejä ja lopuksi seuraamista/käännöksiä ja liikkeestä maahan menoja. Keppejä yritin ottaa videolle, mutta se oli jotenkin niin koominen, ettei se päädy julkaisuun asti. Eikä ne tällä kertaa niin sujuvasti mennytkään, joten ei mitään näkemisen arvoista. Ollaan tehty kepeillä nyt niin, että samassa linjassa on kaikki 12 keppiä, mutta puolessa välissä on "rako". Eli ne on siis kahdessa osassa! Alussa ja lopussa on verkot. Verkkojen avulla ollaan päästy kyllä hyvin eteenpäin ja kun ne saa häivyttämällä pois niin ei tartte alkaa muuta "kikkailee". Kunhan takapiha sulaa niin otan varmaan sitten vielä 2x2 treeniä kotona.


Seuraaminen näytti oikeinkin hyvältä. Ainakin sellaiselta, mitä vois rallytokossa esittää. Oikeelle käännökset näyttää kans aika passeleilta, vasuria pitää vielä treenata. Jedi ei osaa käyttää takasiaan juuri ollenkaan ja muutenkin kontakti vähän lopahtaa. Sehän ei oo mikään virhe rallyssa, mutta.. Nää kun otti vielä ihan viimeseks niin ei tullu mitään ylimääräsiä kenguruloikkia.


Kaikin puolin hyvä treeni ja aamu paljon onnistuneempi :)

Kontakteja tarvis enemmän kun paljon treenata, koska Jedi päätti, että nyt myös A on pelottava. Tassujen takia en viitsinyt alkaa niitä ottaa, koska tuolla kontaktit on omaan makuun turhan liukkaat ja pinta terävää. Ainakin A:ssa. Turhauttaa vaan niin paljon kun molemmat oli vielä viime kesänä/syksynä kondiksessa ja sitten ihan yhtäkkiä mikään ei onnistu.. Jedi ottaa tosi herkästi nokkiinsa, jos se tuntee olonsa kerran epämukavaksi. Sen jälkeen asioita täytyy rakennella pitkään uudestaan. Liukkaat kontaktit ja kastrointikin vähän pehmentäny luonnetta niin kai se täytyy vaan ymmärtää ja kärsivällisesti helpottaa asioita. Mutta tänä vuonna kaikki esteet on kunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti