tiistai 12. huhtikuuta 2016

Hiekkakuoppakausi avattu

Hiekkakuoppakausi on avattu! Jedi sai seurakseen vanhan tutun, Ainon. Parivaljakko on tutustunut ihan pikkusina pentuina ja silloin leikit menikin hyvin yhteen. Nykyään Aino on jo niin aikuinen, ettei oikein jaksa Jedin loputonta energiaa, mutta kyllä sekin välillä intoutui ottamaan laukka-askeleita. Jedillä oli naama ainakin niin hiekassa, että kai sillä on kohta joku silmätulehdus. Muttaku oli niin kivaa!

Ajattelin, että olisin voinut samalla höpistä mitä meille noin muuta kuuluu, mutta eipä meille oikeastaan muuta kuulu. Treeneissä käydään, lenkeillään hurjasti, nukutaan vielä hurjemmin, leikitään.. Itselläni oli tänään kevään toiseksi viimeinen tentti ja viimeinen tentti tuleekin olemaan aika rutistus. Sitten toukokuussa on harjoittelu, jonka ajan ajattelin pitää ihan kokonaan treenitaukoa. Ainakin agitauko tekisi hyvää meille molemmille.
Koulun ja Jedin lisäksi yritän käydä salilla ja kohottaa rapakuntoa, että jaksaisin paremmin juosta radalla. Ja no, kai se on muutenkin hyvä pitää itsestään huolta.. Olen ollut myös kolme viikkoa karkkilakossa, mikä on oikeesti ennätysten ennätys :D Se oli ehkä kaikista eniten kertomisen arvoinen juttu!

Toukokuussa ajattelin käyttää Jedin myös silmätarkeissa, jos vaan muistan sen ilmottaa ja sitten käydään fyssarilla. Mitään oireita ei ole, mutta haluan tarkistuttaa kun on kuitenkin reenattu ahkerasti. Varattiin Leena Piiralle aikaa, mutta saatiin neljälle koiralle aika vasta marraskuulle..














2 kommenttia:

  1. Tykkään katsella näitä kuvia hirveästi. Yksi syy siihen on se, miten hyvin tuo takki istuu Jedin päälle! :-D Mä olen tässä läpikäynyt viimeaikoina useamman kriisin siitä, miten omalle hurtalle ei istu mitkään takit tai valjaat... Silmää hyväilee oikein tuo takin istuvuus ja paikallaan pysyminen... :-D Outo juttu, tiiän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hyvä! Tilasin sen Kepeätaipaleelta ja sieltä löytyy kokoja isommallekin koiralle :) En tiedä kuinka istuu karvaisemman koiran kanssa, mutta kannattaa kokeilla. Ei meinaan hierrä mistään. Siellä on myös samanmallisia softshelpaitoja. Ne vois mennä teillä hyvin sadetakista! :)

      Poista