perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hyvät namit

Jediä ruokitaan pelkästään raakaruualla, joten haluan myös antaa koulutusnamit mahdollisimman samalla linjalla. Mitkään kaupan namit tolle ei kelpaakkaan. Nirsomman puoleinen koira :D Mutta hyvä vaan, koska niissä ei varmasti oo lihaa senkään vertaan mitä luvataan.. Tälläkin hetkellä meillä on kattilassa porisemassa viikonloput namit ja eilen paistoin jauhelihaa uunissa. Lenkitkin sujuu paljon helpommin näitten avulla. 


Broiskun sydäntä ja sian kieltä. Namnam!


Sian munuaista. Tätä ei ollakaan vielä kokeiltu kertaakaan. Palaan asiaan sitten kun herkut on maisteltu ;)


Kattilassa porisee tällä hetkellä naudan maha. Ainakin ensi kokeilulla hyvän makusta namia tämäkin. Nämä "sisäelimet" on erikoisherkkuja, joita annan kun mennään esim. uuteen paikkaan, jossa tarvii keskittymistä entistä enemmän. Perus jauheliha menee sitten lenkillä ja siinä samalla syödään aamu- tai iltapala. Joskus molemmat.

Mitään muuta huonoa näissä nameissa ei ole kuin tuoksu.. Joko haisee ihan kuolemalle tai sitten tuntuu siltä, että istuu navetassa. Ihan niinkun juuri nyt. Miinusta on myös se, että unohdan levyn aina liian isolle ja useimmiten kiehuu yli. Extra siivoomista siis!

Suosittelen kyllä kokeilemaan tällasia herkkuja. Itelläkin parempi mieli kun ei syötä varmastikkaan koiralle mitään lisäaineita ym. Tietenkin tämä vaatii mieluusti oman kattilan ja vähän enemmän viitseliäisyyttä. Kokkailen kyllä mieluummin koiralle kun itselleni :D

Käytiin tuossa eilen myös Kennelrehun rekalla hakemassa varastoon täydennystä jauhelihan, henkitorvien sekä hevosen luiden muodossa. Miten voikin olla niin innoissaan koiranruuasta? En tiedä, mutta viikon pieni onnen hetki, kun saa Jedin kaappiin täydennystä! Muut varusteurheilee (okei, teen sitäkin..) niin mä ruokaurheilen ;)

Jos on jotain vinkkejä muista herkkunameista, niin kertokaa! Ton koiran kanssa täytyy käyttää aika hyvin mielikuvitusta, miten sen saa lahjottua.

2 kommenttia:

  1. Ehdoton ykkönen herkuissa on Murren Murkinan koulutusnamit. Valmiiksi keitettyä ja pakastettua broilerin sydäntä ja kivipiiraa. Meidän koirat ainakin tekee ihan mitä vaan niiden eteen! Ja mikä parasta, ei haise eikä sotke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä ruveta etsimään mistä täältä päin Murren Murkinoita saa. Ainakaan vielä ei ole vastaan tullut. Se ois kyllä kiva, kun koulutushetkien jälkeen kädet ja kynnenaluset on ihan tahmassa :D

      Poista