tiistai 4. lokakuuta 2016

What keeps me going is goals.

On kauheen hyödyllistä omistaa sellanen kaveri, joka ihan oma-aloitteisesti ilmoittaa tekevänsä sulle uuden bannerin ja päivittävänsä samalla blogin ulkoasuakin. Hirmusen näppärää! Kukas muu kuin Jenny on tämän takana. Lupasin kuitenkin hyvittää ruokapalkalla noinkin timanttista tyyppiä.


Siinä Team Tähtiainesta postauksessa mainitsin, että sain tehtyä meille yksinkertaisemmat tavoitteet. Kaikki jäi tietysti jännityksella odottamaan, että mitä nämä uudet jännittävät tavoitteet on! No ei kai sentään. Mulla on kuitenkin ollut ongelmana se, että tavotteet on ollu vähän sitä ja sitten tota, mutta ne ei ole ollut missään tapauksessa toteutuskelpoiset. Lähinnä sen takia, koska mun aika, jaksaminen sekä pääoma on rajallista. Valitettavasti. Tokihan sitä mielellään kulkis vaan koira kainalossa erilaisiin harrastuksiin, mutku ei voi.

Siispä! Meidän tulevat tavoitteet liittyvät vain ja ainoastaan agilityyn. Se on kuitenkin se juttu, mistä me eniten tykätään. Kaikki muu tekeminen on sitten hömpöttelyä ja toki voidaan esim. rallyssakin joskus startata, mutta tällä hetkellä haluan suunnata energiani agilityyn.

Stop saying "I wish"
Start saying "I will"

Tavoitteita suunnitellessa pitää olla suunnitelmia ja haaveita pitkän ajan päähän, mutta myös niitä lyhyen ajan tavotteita, jotta oikeesti pääsisi eteenpäin. Kotiläksyksi saatiin kirjoittaa kaikki nämä ylös. Nämä alla olevat tavoitteet pitää vielä jakaa pienimpiin osiin, mutta saatte edes vähän osviittaa meidän suunnitelmista. Itselleni listasin vielä tavoitteeksi mm. mennä pois mukavuusalueelta.


5 vuoden päästä
- Agility- tai hyppyvalio

2 vuoden päästä
- 3. luokka

6 kk päästä
- Ensimmäinen startti

Vuoden loppuun mennessä
- Kaikki esteet hallussa ja mahdollista suorittaa radan osana

Pitää kuitenkin olla sen verran realistinen, että Jedin kanssa näitä ei välttämättä saavuteta, mutta niitä voi sitten jatkaa esim. uuden koiran kanssa. No, uuden koiran kanssa saisi pistää todellakin tekemisen meiningin päälle, jos meinaisi viiden vuoden päästä saada sen valioksi. Asiaa tietenkin hidastuttaa jo sekin realiteetti, että eihän mulla ole edes uutta koiraa! Tajusitte kuitenkin pointin.

Set your goals high, and don't stop till you get there.


Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että meidän on mahdollista tavotella Jedin kanssa sitä kolmosluokkaa, mutta nyt ajatuksissa siintää ensimmäinen startti. Olen päättänyt jo paikankin, mutta haluan pitää sen vielä lähes omana tietonani. Sen verran monelle olen siitä kuitenkin jo sanonut, että enää ei voi perääntyä.

Loppuvuosi joudutaan todella tekemään töitä keppien ja keinun kanssa, mutta olen luottavaisin mielin. Ollaanhan me jo hyvässä vauhdissa. Tavotteiden kanssa täytyy kuitenkin mennä koko ajan joustavin mielin, koska huomista päivää et pysty ennakoimaan. 

Näiden tavotteiden myötä oma motivaatio kasvoi hurjasti, koska ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että me pystytään tähän!

Your dreams are only your dreams until you write them down. Then they are goals.

Ookkos ny ihan varma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti