maanantai 29. elokuuta 2016

Mökkiviikonloppu





Manssien myötä sitä on tutustunu vaikka minkälaisiin tyyppeihin ja mun mielestä on käynyt mieletön tuuri, että oon löytänyt yhden parhaimmista ystävistä näitten koirien kautta. Jennalla oli valmistujaiset heinäkuun lopulla ja tarkoitus oli nähdä seuraavan kerran syyskuun lopulla kun on Tähtitekniikan Tähtiainesta -leiri. Mutta eihän me voitu kahta kuukautta odottaa, joten varattiin viikonlopuksi mökki Korpilahdelta. Katottiin, että kummallakin aikalailla sama matka ja sit vaan varattiin. Ja kävi kyllä hyvä tuuri mökinkin suhteen! Rauhallisella paikalla, ei ketään lähettyvillä, siisti, halpa, luontopolun vieressä..

Olin niiiiin rentouttavan viikonlopun tarpeessa! Koirat sai olla vapaina koko ajan, mitä nyt välillä pakotettiin ne mökkiin lepää (tai siis me haluttiin nukkua päikkärit), saunottiin, syötiin, lenkkeiltiin, valokuvattiin ja tehtiin treeneihin sotasuunnitelmat.. Mitään ei ollu pakko tehdä ja sehän vasta parasta onkin.

On myös tuuria, että on löytänyt ihmisen, joka on yhtä hullu kun sinä ite. Yhtä koirahullu, karkkihullu, yllytyshullu, päikkärihullu, hullu kun hullu..




Koiratkin osas käyttäytyä oikein fiksusti ja saivat joka toinen minuutti kehuja, kun oltiin oikeastaan kaikesta niin fiiliksissä. Pojathan on tapellu joskus melkein koko ajan, mutta kastrointi on vaikuttanut tähänkin positiivisesti. Saivat jopa syödä possunkorvia samassa tilassa! Päikkäritkin onnistu samassa pedissä. Ainoa tappelun tynkä tuli kun Jedi repi juurta maasta ja Keke tuli liian lähelle.. Ei ruuasta niin väliä, mutta mun juurta et saa prkl! 










Matkalla mökille oltiin molemmat pongattu tien vierestä luontopolku ja käytiin se lauantaina kiertämässä. Vaarunpolku oli helppokulkuista paria isompaa ylämäkeä lukuunottamatta. Nekin mäet kannatti kavuta, koska oli ihan järkyttävän hienot maisemat! Matkaa oli kilometreissä vain neljä, mutta reilu parituntia vierähti kuin tosta noin. Pysähdeltiin ja ihasteltiin. Pieni tauko pidettiin kun odoteltiin Kekeä tutkimusretkeltä, mutta se oli vain viiden minuutin nopean pyrähdyksen -taktiikka.  



The Juurakko. Tätä vartioi Jedi, älä edes katso.
Menikö se rikki?






Tämä tuleva viikko tuleekin olemaan aika rankka. Onneksi viikonlopun hyvällä fiiliksellä pärjää varmasti pitkälle. Luulenpa, että tullaan toistekin vierailemaan tuolla mökillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti