torstai 26. toukokuuta 2016

Epävirallista rallya

Manssien (tai ainakin Jedin) monipuolisuutta ei voi kyllä tarpeeks hehkuttaa. Tänäänkin sain sen todistaa! Vihdoinkin lähellä järkättiin epäviralliset rallytokot ja ilmotin meidät mölliluokkaan.

Illaksi oli luvattu sadetta, mutta päätin jo aamulla, että mehän lähdetään tuli sieltä taivaalta mitä tahansa. Muutenkin oli todella hyvä fiilis koko ajan, mikä tarttui varmasti koiraankin, koska Jedillä oli ihan super meininki koko radan. Mölleissä saa palkata ja niin teinkin muutamassa kohdassa. En usko, että meillä on vielä rahkeita lähteä virallisiin ja suorittaa koko rata ilman palkkaa. Kunhan vain saisi enemmän näitä kisanomaisia treenejä alle..

Poikkean taas hieman taaksepäin, koska käytiin Tamskin rallytokon kisanomaisissa hallilla ja ne meni jotenki penkin alle. Videolta rata näyttää ihan siistiltä, mutta oma fiilis jäi oudoksi. Kaikki tapahtui niin nopeasti, en kerennyt virittämään Jediä ja sillä olikin turhan paljon kengurubensaa suonissa. Loppuradasta se ei kuunnellut ollenkaan vaan sähläsi ihan omiaan. Tähän päiväiseen verrattuna ihan eri vireellä mentiin!

Jedille sopii selkeästi se, että pidän sen autossa mahdollisimman pitkään ja otan sen hommiin vähän ennen omaa vuoroa niin, että teen sen kanssa koko ajan jotain. Yksinkertasia juttuja, mutta kontakti säilyy koko ajan ja häntä pysyy liikkeessä. 

Näin jälkeenpäin harmittaa ihan pikkusen kun Jedi nousi istumaan kyltillä "Maahan, kierrä koira" enkä uusinut sitä, joten saatiin -10 pistettä. Pisteitä yhteensä 87 eli ilman tota istumaan nousua oltaisiin saatu 97 pistettä. Tyytyväinen olen näihinkin pisteisiin :)

Meillä oli kyllä niin kivaa. Puoliskokin sanoi, että Jedihän on hyvä vähän joka asiassa, mitä ollaan tehty. Tai oikeastaan tosi hyvä.. ja tottahan se on! Mukavahan se on harrastaa kun koira tykkää tehdä kaikenlaisia asioita yhdessä. Super monitoimi Jedi <3


Äiti oli ottamassa videooki meistä. Harmi kun se teki siitä noin pienen kun puhelimella videoi. Laittakaa isommaksi, jos se vähän auttais näkee enemmän kun yhden mustan möykyn.. 

Plussat:
- Maahan menot
- Seuruu parempa, mitä odotin (pujottelu ym.)
- Eteen tulot ja peruuttaminen
- Fiilis!
- Häiriöt ei haitannut = keskittyminen

Miinukset:
- Hihna kiristyy välillä liikaa tai siihen rajamaille
- Kontakti tippuu välillä
- Maassa ei malttanut olla, iso miinus etten korjannu

2 kommenttia:

  1. Hyvin näkyi video, kun laittoi koko näytölle! Hienosti meni ja Jedillä on kyl tosi reipas asenne :) Nää möllit on niin käteviä, kun saa palkkailla tarpeen mukaan ja jos tulee jotain virheitä niin osaa kattoa, ettei jatkossa tee samaa. Mekin harjoiteltiin melkein vuosi mölleissä ennen kuin uskallettiin virallisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) möllit on kivoja, niitä on vaan harmittavan vähän. Ainakin Pirkanmaalla..

      Poista