perjantai 13. marraskuuta 2015

Mitä löytyy meidän treenikassista?

Treeneistä on pöpötetty taas niin paljon, että välillä vähän jotain muutakin! Liittyy kuitenkin treeneihin, hups.. Eli homman nimihän on se, että esittelen tavarat, jotka löytyy treenikassista juuri tällä hetkellä. 

1. Treeniliivi tai -tasku. Molemmat kulkee yleensä mukana ja sitten vähän fiiliksen mukaan valikoituu päälle. Useimmiten on tasku, koska se on jotenkin näppärämpi ja siinä on tietty meidän BM-teamin logo!


2. Kengät. Oli ihan pakko ostaa uudet kengät, koska mentiin uuteen halliin treenaa eikä mulla kyllä ollutkaan kunnon kenkiä sisäkäyttöön. SportAmorelta löytyi nämä yksilöt noin 50 euron hintaan, joten ei ollut kova investointi. Hyvät jalassa ja juoksu kulkee eli ajavat asiansa.


3. Lelut! Näitähän löytyy vaikka millä mitalla, mutta tämmösiä löyty. Uusin on toi sinikeltainen pallolelu ja se onkin ihan pop. Vanhimman ja suosituimman lelun varmaan tunnistaa ulkonäöstä.. Jedin leluissa ehdotonta on vinku ja plussaa karvat sekä sopiva koko (Jedi saa kiinni, mutta mun kädet on myös turvassa, koska muutamat haavat olen saanut leikin lomassa..).


4. Osiosta "muut härpäkkeet" löytyy: treenivihko, treenipanta ja -hihna x2, kapula, namikippo, targetti, naksutin ja kosketuskeppi eli nuolija. Toi nenä ei yleensä kulje täällä kassissa, mutta oli sen verran mielenkiintoinen kuvaustilanne, että se kävi tarkistamassa tilanteen lelujen ja herkkujen suhteen.


Mulla oli hetken aikaa semmonen hevosten harjakassi käytössä, mutta se oli auttamatta liian pieni. Haaveilen semmosesta isommasta agilitykassista, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Ehkä sitten Messarista..



1 kommentti:

  1. Me haastettiin teidät! :) http://jokerikortti.blogspot.fi/2015/11/youre-she-to-my-nanigans.html

    VastaaPoista