keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Agilitymasennus valtaa harrastajan toisinaan

Koiria harrastava ihminen ei varmaan keksi mitään muuta tiistai-iltana, kun viettää hallilla neljä tuntia, eihän? Sutjakasti ainakin aika meni kun kävi ensin treenaamassa, lenkillä ja vielä fysiikkatreeneissä. Tänään on koko kropassa huomannut, että on monipuolinen liikunta jäänyt vähemmälle..

Eilisen treenit oli aika fiasko. Jedi teki hienosti keppejä ja pari kertaa puomin kokonaan, mutta sitten niiden välinen aika oli ihan hohhoijaa. Käynpä haukkumassa viereisellä kentällä treenaavalle koiralle ja kuhan nyt nuuskuttelen omiani. Mua masentaa lähinnä se, että en vaan vieny sitä pois ja tullut uudestaan yrittämään. Eiku pitää vaan jankata. No, pelkkää pelleilyä koko touhu. Masensi, mutta keräsin itseni ja päätin, että ensi kerralla otan tilanteen paremmin haltuun.

Seuraava kerta oli tänään eikä se tilanne tod ollu ainakaan mun hallinnassa. Ehkä välillä puoli minuuttia ja sitten levis kun Jokisen eväät. Saatiin kuitenkin jotain tehtyä ja viimeset kaks minuuttia tehtiin yhdessäkin, mutta oli kyllä semmonen työvoitto, että naama punasena ja puuskutuksen saattamana sai poistua kentältä. Oli kyllä Jedille tosi vaikee tilannekin, kun molemmin puolin menee todella äänekkäät koirat. Ite hokasin sen siinä vaiheessa, kun en kuullut omaa ääntänikään.. 

Tänään onnistuttiin kuitenkin tekemään putken kautta kepit ja Jedi jatko hienosti loppuun, vaikka jäinkin jälkeen. Lopuksi saatiin pieni rata pätkä tehtyä ja leikittyä kunnolla. Rata ei mennyt puhtaasti, mutta tarkotus oli vaan jatkaa vaikka mitä tapahtuis. Näiden onnistumisien takia jaksaa taas innolla odottaa seuraavaa treenikertaa. Tiedän taas mitä mun pitää tehdä paremmin ja jumankekka me onnistutaan!

Tokoiltiin kotona maanantaina ja halusin kokeilla kapulaa pitkästä aikaa. Jedi on saanut taas miettiä, että mites sitä kapulaa pidettiinkää ja oli kyllä huima parannus viime kertaan! Ihan yllätyin iloisesti, miten hyvin meni. Jedilläkin oli koko ajan hyvä fiilis eikä kapulan pito ollut vastenmielistä. 
Tein ensin alkuun samalla tyylillä kuin käsikosketusta ja Jedi tarjosikin tovin nenäkosketusta kapulaan.. Vitsit kun sais siirrettyä saman tekemisen tonne halliin.



Esittelen samalla tyylikästä kotipukeutumista! Mulla alko kesken kaiken vuotaa verta nenästä ja lopussa älysin vasta kattoo, että näkyykö mun vessapaperitupponenä, mutta onneks ei näy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti