sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Turhuuksia

Kuhan nyt vaan länkytän huvikseni!

Mulla ja Jedillä oli onnen perjantai kun saatiin uusi pakastin varastoon!! Nyt saan täyttää sen kaikilla Jedin herkkusilla :) Miten voikin olla niin mukavaa ostaa koiranruokaa? Ehkä olen sekaisin.

Tuli myös tehtyä vertailua nettikauppojen hinnoista. Olen suosinut Kennelrehua, mutta olisin ihan vaihtelun vuoksi voinut tehdä tilauksen jostain muualtakin. Enpäs kuitenkaan tehnyt, koska nehän oli puolet kalliimpia!! Järjestäen kaikki oli kilohinnoiltaan kalliimpia kuin Kennelrehun tuotteet. Tietysti vaikuttaa paljon, jos ja kun Kennelrehu valmistaa tuotteensa itse. Toisaalta harmi, koska Kennelrehulla on kuitenkin suht suppea valikoima, mutta sitten taas vaihtelua voi käydä ostamassa pienemmässäkin erässä Lielahden Barffista..


Se mun Berran liivikin suostui saapumaan vihdoin. Olisinkohan hakenut sen postista viime viikolla ja tosiaan tilasin sen pääsiäisenä. Ai siis mikä 5-7 päivän toimitusaika? Eivät taida olla moisesta kuullutkaan. Eikä sieltä tullut sitä vinkupatukkaa, jonka Jedi olis todellakin halunnut! Tai ainakin uskoisin niin.. No ihan sama. Ostan mieluummin sitten Ke-Hulta ;)

Ollaan paljon tallottu metsiä ja oltu oikeita maalaisia. Täytyisi ehkä ruveta sitä ohittamista harjottelee ihan kunnolla.. Mutta kun on vaan niin paljon kivempi mennä metsään kirmaamaan! Lenkkien lomassa olen ottanut paljon paikalla oloa. Harjotellaan tulevaa agikurssia varten ;) Lisäksi kotona ollaan reenattu tuolin kiertämistä, venytelty ja jumppailtu (haluan edelleen sen tasapainotyynyn). Eipä muuta! Aika laiskoja ollaan oltu..

Pieni murrosikä on myös tulossa, koska korvat on aika usein jossain muualla kuin päässä. Ja nyt murheena on nylkytys. Miten voikaan olla nolompaa kun innokas pieni murkkupoika, joka nylkyttää lähes kaikkea liikkuvaa? Tai siis koiria, jotka ei sano mitään vastaan selkään hyppimiselle. Kotona tylsyyden tullessa kelpaa myös tyynyt ja peitot. Argh.

Olisin myös lisännyt kuvia puhelimesta, mutta ei tää suostu näyttää puoliakaan. Ei sitten :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti