sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Vaikka ois huolii, aina voi tanssii ne sun kaa pois

Treenien täyteinen viikko. Treeneihin on sisältynyt oikeastaan vain keppejä, puomia tai sitten A:ta erilaisin variaatioin. Perjantaina käytiin kaverin kanssa yhdessä hallilla ja saatiin A purettua matalammaksi. Hauskaa se ainakin oli kun pelotti, että rysähtääkö se meidän päälle kun ensimmäistä kertaa sitä purettiin..

A:ssahan ei ollut mitään ongelmaa sen jälkeen kun sitä madalsi. Jedi ei arastellu yhtään ja juoksutinkin sitä oikeastaan vain läpi, että vauhti pysyy yllä. Eiköhän se siis tästä nopeesti parane kun saa taas varmuuden takaisin.  Ainakin perjantaina sain vähän toivoa, ettei tästä ehkä tulekaan niin suuri savotta. Keppien kanssa ei oikeastaan mitään uutta.

Lauantaina mentiin taas epiksiin. Vihdoinkin kun on tässä lähellä niin pakko hyödyntää tilaisuus. Ihme kyllä en ihan niin hirveästi enää jännittänyt ja ennen rataa oli vain mukava odotus päällä, vaikka tiesinkin, että möllihyppäri on meille haastava. Paljon suoria putkia, jarrut pitäis löytyä ja kääntyä nopeasti. Jarruttamista tai kääntämistä ei olla oikeastaan edes harjoiteltu, joten mentiin näillä taidoilla mitä löytyy. Tottakai näin jälkikäteen olisin tehnyt paljon asioita toisin, mutta menihän se noinkin :D

Opin ainakin sen, että seuraavaksi aletaan treenaa jarruttamista sekä kääntämistä..




Ensimmäinen rata oli tuomarin mielestä nolla, vaikka itse olisin antanut meille vitosen. En kuitenkaan valita, koska avattiin meidän huikea palkintotili! Toisella radalla meni hitusen paremmin, mutta viimesellä suoralla Jedille tuli tarve käydä katsomassa toimitsija, joka kuljetti hihnaa lähdöstä maaliin. Tulipahan sekin tsekattua!

+ Lähdot
+ Irtoaminen (jos vain käskytän ajoissa..)
+ Vauhti (ei suinkaan oma vaan koiran)
+ Yhdessä tekeminen
+ Keskittyminen
- Käännökset/jarrutus

Molemmat oli kuitenkin hyvänmielen ratoja ja oon niin onnellinen siitä, että edes uskallan lähtee noinkin isoon häiriöön Jedin kanssa. Eikä se ole näissä "kisa"tilanteissa ollut moksiskaan muista, vaikka treeneissä muut koirat häiritsee välillä tosi paljon. Joskus kun pääsis ton koiran pään sisään.. Kotimatkalla käytiin ostamassa Jedille kasa erilaisia luita, koska vain parasta mun ykköselle eikä toi palkintoluu ollut kovin häävi :D

Ensi viikolla otetaan rennommin, koska saadaan ihania vieraita Joensuusta ja sitten mennäänkin viikonloppuna kasvattajan luokse treenaamaan.

Saatiin myös uusi banneri blogiin, kun Jenny sen ystävällisesti teki. Kesäisempi banneri tulee kuulemma sitten, kun päästään kukkaniityille kuvaamaan koiria ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti